Starleta prodala karte za svoj porođaj i zaradila 38.000 evra! (FOTO)

Džosi Kaningem se pohvalila da su sve četiri ulaznice za ovaj bizarni događaj rasprodate za samo 14 minuta, kao i da su tri karte kupili novinari a jednu njen veliki fan

  • 4

Britanska starleta Džosi Kaningem šokirala je javnost kada je objavila da će prodavati karte za svoj porođaj, a da sve bude još luđe sve četiri ulaznice su "planule" za samo 14 minuta a Džosi je zaradila neverovatnih 38.000 evra!

Inače, na ovu ideju je starleta došla kada joj je propao dogovor o snimanju DVD izdanja o njenom porožaju koji je planiran za oktobar, pa je odlučila da ipak pronađe način da zaradi pare i očigledno je u tome uspela.

Inače, skuplje, VIP karte (koje omogućavaju i snimanje porođaja) su koštale 12.700 evra, dok su jeftinije (sa kojima možete samo da gledate, ali bez slikanja) prodavane po ceni od 6.300 evra.

Tri ulaznice su kupili britanski novinari, a četvrtu je pazario obožavalac Kaningemove.

Da podsetimo, Džosi je početkom aprila izazvala veliki skandal u Engleskoj kada je izjavila da će abortirati kako bi mogla da učestvuje u "Velikom Bratu"!

(Telegraf.rs/ Independent.ie)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA