Uhapšeni roditelji Tonija Cetinskog!

Vinka i Mirko Cetinski su juče privedeni u Rovinju zbog malverzacija sa poreskim prijavama

  • 0

Mirko i Vinka Cetinski, roditelji popularnog pevača Tonija Cetinskog uhapšeni su juče u Rovinju pod sumnjom da su zajedno sa dvojicom poreskih službenika iz Rijeke, koji su takođe privedeni, pokušali da falsifikuju svoje poreske prijave.

Kako navodi "Jutarnji list", ovo hapšenje je povezano sa istragom koja se protiv bračnog para Cetinski vodi još od 2011. Da podsetimo, državno tužilaštvo u Puli je početkom februara protv Mirka i Vinke Cetinski podiglo optužnicu zbog zloupotrebe službenog položaja i pronevere više od 12 miliona evra! Pre tri godine, kada je istraga počela, Vinka Cetinski je mesec dana provela u pritvoru u Puli.

Sa druge strane, otvorenim pismom se oglasio i Toni Cetinski koji navodi da su njegovi roditelji dokazali poreklo svoje imovine i tako potvrdili da su nevini, kao i da je ovo neuspešni pokušaj tužilaštva da opravda velike pare koje su do sada potrošene na istragu.

(Telegraf.rs/izvor: Jutarnji list)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA