Orlando Blum tukao Džastina Bibera! (VIDEO)

Do fizičkog obračuna ispred restorana na Ibici je navodno došlo zbog Mirande Ker, bivše Blumove supruge

  • 11

Iako važi za miroljubivog čoveka, Orlando Blom je sinoć na Ibici izgubio živce i fizički napao Džastina Bibera, ali je obezbeđenje brzo reagovalo i razdvojilo zavađene strane!

Dok jedni tvrde da je glumac uspeo da pevača udari pesnicom u glavu, drugi navode da ga je promašio i da se sve završilo na psovkama i pretnjama! Kako se spekuliše, Blum i Biber su se sporečkali zbog Mirande Ker, bivše Orlandove supruge. Naime, još dok su njih dvoje bili u braku, Ker je navodno bila veoma bliska sa Džastinom, što je glumca mnogo nerviralo.

A stvari su sada eskalirale kada je, kako svedoci tvrde, Biber u prolazu dobacio Orlandu ironičnu primedbu na račun Mirande, što ovaj nije želeo da oćuti pa je skočio na pevača.

U međuvremenu se pojavio i snimak sa lica mesta, na kojem se, doduše, ne vidi da li je zaista bilo nekih udaraca. Međutim, jedno je sigurno, Džastinovi fanovi su šokirani Blumovim ponašanjem a poznati glumac je nakon ovog pesničenja dobio čitavu armiju novih obožavalaca.

(Telegraf.rs/Mirror.co.uk)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA