MILAN POPOVIĆ: Severina i ja imamo zajedničko starateljstvo nad detetom

- Ne tražim ništa više no da moj sin provodi sa mnom isto onoliko vremena koliko provodi sa majkom i da dete uvek bude sa jednim od roditelja ako je drugi roditelj sprečen - rekao je srpski biznismen

  • 3

Srpski biznismen Milan Popović naglasio je da on i njegova bivša emotivna partnerka, pevačica Severina Vučković, imaju zajedničko starateljstvo nad njihovim sinom Aleksandrom.

- U Hrvatskoj je starateljstvo zajedničko, od momenta kada su roditelji dobili dete. Medijsko insistiranje da je Severini dodeljeno starateljstvo je jeftin pokušaj manipulacije i stvaranje lažne slike o pobedi na sudu. Kako se mediji i dalje, na moju veliku žalost, bave ovim slučajem, želim da naglasim da ja, kao otac, i Severina, kao majka našeg deteta, imamo zajedničko starateljstvo, što podrazumeva zajedničko vršenje roditeljske i dužnosti i prava, i da nijedno od nas nema mogućnost samostalnog odlučivanja oko deteta, već isključivo zajedničkog - rekao je Popović za "Alo!" i nastavio:

- Ne tražim ništa više no da moj sin provodi sa mnom isto onoliko vremena koliko provodi sa majkom i da dete uvek bude sa jednim od roditelja ako je drugi roditelj sprečen. Tekst koji implicira da je sud doneo odluku na osnovu novinskih natpisa, vređa sud i Centar za socijalnu skrb, a zatim i moje lično dostojanstvo. Lično verujem i u pravosuđe i u Centar za socijalnu skrb - naglasio je sprski biznismen i dodao:

- Svestan sam da se nalazim u situaciji da sam zajedno sa svojim sinom postao meta medijskih naslova, a ponekad i kalkulacija i manipulacija, kao što je u ovom slučaju i to reč, znam samo da želim da budem ravnopravan roditelj svom sinu, da učestvujem u njegovom vaspitanju i odrastanju kao i njegova majka, jer to je pre svega pravo mog sina da ima oca u svom životu, a zatim i moje pravo da budem roditelj. Za mene je biti roditelj nešto sasvim drugo od predstavljanja sebe u toj ulozi medijima - naveo je Milan i nastavio:

- Roditeljska i dužnost i pravo je nešto što ne pripada naslovnim stranama i što se ne gradi na duplericama novina. Takođe, ovim putem želim da demantujem da je bilo ko od mojih saradnika ponudio Severini poslovni angažman, što potvrđuje nameru ovog teksta. Ovo je samo još jedan pokušaj Severninih saradnika, koji na ovaj način manipulišu javnošću putem medija, iznoseći neistinite činjenice, sa ciljem diskreditacije suda, Centra za socijalnu skrb i mene lično - zaključio je Popović.

(Telegraf.rs/"Alo!")

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • cuci

    31. jul 2014 | 11:43

    Koliko moras biti glup da pravis dete sa ovom osobom...uopste ga ne sazaljevam, dobio je sta je trazio!

  • Pinokio

    31. jul 2014 | 04:15

    Možda neki snimak

  • Starlight Express

    31. jul 2014 | 15:06

    Cudno je kako ta njegova zelja da bude ravnopravan i odgovoran roditelj ne važi i kada su ostala njegova druga deca u pitanju!? Mislim da su njegovi motivi vise zasnovani na mrznji prema dotičnoj majci nego na ljubavi prema tako slatkom detetu. Šteta...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA