Pevač The Doors Džim Morison ipak ubijen?! (VIDEO)

Američka pevačica Merien Fejtful tvrdi da je njen tadašnji dečko, diler Žan de Brejtel, kriv za Morisonovu smrt jer mu je dao preveliku dozu heroina

  • 2

Postoji mnogo teorija zavere koje se vezuju za smrt Džima Morisona, legendarnog pevača benda "The Doors", a ulje na vatru je dodala čuvena kantautorka Merien Fejtful koja je izjavila da zna ko je ubio Morisona!

Da podsetimo, harizmatični pevač je preminuo 3. jula 1971. u Parizu, u 27. godini, navodno od prevelike doze heroina... A priča američke pevačice potvrđuje ove navode.

U intervjju za magazin "Mojo", Fejtful, koja je te 1971. bila devojka dilera Žana de Brejtela koji je heroinom snadbevao velike zvezde, je iznela nekoliko šokantnih činjenica.

- Novinari me čak pitaju da li sam ubila Džima Morisona, i ja ta pitanja shvatam veoma ozbiljno. Moj odgovor je: "Nisam, ali znam ko ga je ubio!". Kada smo tog leta stigli u Pariz, Žan mi je rekao da mora da svrati do pevača grupe "The Doors". Imala sam osećaj da će se dogoditi nešto loše. Pomislila sam, uzeću nekoliko pilula i više neću biti tu. I on je otišao kod Morisona i ubio ga. Sigurna sam da je to bila nesreća. Da je doza bila prejaka? I on je umro. A ja nisam znala ništa o tome. U svakom slučaju, svi koji su imali bilo kakve veze sa ovim slučajem su mrtvi, osim mene - ispričala je Merien Fejtful.

Takođe, treba istaći i činjenicu da autopisija nikada nije izvršena jer po francuskom zakonu, za njom nije bilo potrebe budući da medicinski veštak nije na licu mesta pronašao tragove borbe ili zločina. U zvaničnom izveštaju se navodi da je on umro u kadi prirodnom smrću, najverovatnije nakon prestanka rada srca.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jim

    3. avgust 2014 | 22:38

    Naravno,ovde komentara nema jer citaoce ovog lista ne zanima bilo kakav oblik kultivacije i kreativne spoznaje.Kada objavljujete clanke o nekakvim folk spodobama,utrkivace se u navali da se naslone na vec postojeci uzas koji ovde vlada.The Doors forever!

  • Mladi ja

    4. avgust 2014 | 01:21

    Džime, brate, kralju, ako bi mogla people are strange na uvce...? Hvala unapred

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA