SRPSKO ČUDO: Bez albuma i reklame, ima 5 miliona pregleda na Jutjubu! (VIDEO)

Marko Mandić ima samo 22 godine , a njegova pesma "Ramdagadam" je postala veliki hit

  • 19

Da nije sve u sponzorima, velikim budžetima i preskupim spotovima, pokazuje primer mladog muzičara Marka Mandića koji je bez albuma, reklama i medijske pompe napravio bum sa pesmom "Ramdagadam" koja na Jutjubu ima više od pet miliona pregleda.

Mandić, koji je za Saru Jovanović napisao numeru "Ko je ovde ko", pažnju na sebe je skrenuo numerama "Dobar dan" i "Keva" sa kojom je nastupio na "Pinkovom festivalu". A pravi haos je napravio sa pesmom "Ramdagadam" koja, kako kaže, ima seksualnu konotaciju.

Pogledajte spot za numeru "Ramdagadam":

- Sve što radim inače radim s Nemanjom Filipovićem, ja pišem tekstove, on radi aranžmane, a muziku zajedno pišemo. Takav je slučaj bio i sa ovom pesmom koja je sasvim spontano nastala i kad smo je finalno odsvirali znali smo da ima tu nešto. Ljudi, ja imam 22 godine i tek sam počeo, nije još izašao ni album na kom bi mogle da se nađu neke totalno druge priče. Neke teme kao što je na primer bunt prema državi i sistemu su teme koje možda ljudi očekuju da počnem da obrađujem, ali to su stvari koje nisu još počele da me pokreću ili okreću, tako da za sve ima vremena - priča Marko i dodaje da ga sada, kada ima hit, devojke mnogo više "startuju" nego ranije.

Mandić, koji studira ekonomiju, muzikom se bavi od sedmog razreda osnovne škole. Napominje da će uskoro predstaviti novu numeru "Mnogo dobro", kao i da ne zna kada će objaviti prvi album.

(Telegraf.rs/izvor: 24sata.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikola

    5. avgust 2014 | 14:02

    Pobogu koja glupost.

  • Kriticar

    5. avgust 2014 | 14:13

    Zar nije dovoljna reklama biti na Pinkovom festivalu?De ces bolje reklame danas...

  • joj

    5. avgust 2014 | 14:43

    a jest i pesma,u rangu raznih MC-ijeva janka,marka,stojana,zarka hahah Matero gde zivimo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA