VRUĆE: Najseksi fotke Stanije Dobrojević! (VIDEO, FOTO)

Učesnica Survajvera, koja je prekjuče napunila 27 godina skidanjem u rijalitiju postala je starleta broj 1 u Srbiji!

  • 5

Stanija Dobrojević definitivno je postala starleta broj 1 u Srbiji i sa ovog mesta istisnula je do skora neprikosnovenu Soraju Vučelić. Kako piše na naslovnoj strani njenog sajta www.stanijadobrojevic.com ova starleta proslavila se kraseći stranice brojnih modnih magazina, kao i druženjem sa Hjuom Hefnerom, živi i radi u Americi, ali je često u Novom Sadu, gde studira ekonomiju.

Zgodna manekenka, koja je prekjuče napunila 27 godina (rođena 17. marta 1985. u Hrvatskoj) jedna je od učesnika ovogodišnjeg “Survajvera”, a u Kostariku zajedno sa još 17 učesnika iz zemalja regiona kako bi pokušala da osvoji nagradu od 50.000 evra i titulu jedinog preživelog. I naravno - kako bi promovisala ono po čemu je najpoznatija - zgodno i , uglavnom golo telo! Već drugog dana na ostrvu Stanija je pred kamerama skinula gornji deo kupaćeg kostima, a ukoliko je verovati insajderima srpskih tabloida najveći Stanijini Survajver skandali tek se očekuju.

Telegraf objavljuje promotivni video i set najatraktivnijih fotografija Stanije Dobrojević.

(Telegraf .rs)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA