HOLIVUD U SUZAMA: Robine, usrećio si toliko ljudi, ne verujemo da te više nema

Mnoge poznate ličnosti širom sveta potrešene su zbog smrti legendarnog glumca, koji je preminuo u 63 godini života

  • 0

Vest o smrti legendarnog glumca Robina Viljamsa potresla je ceo svet. Mnoge poznate ličnosti tužne su i očajne zbog ovog tragičnog događaja, a svoj bol izrazile su i preko društvenih mreža.

- Moje srce i molitve idu porodici Robina Vilijamsa. Upoznala sam ga jednom, bio je to jedan od najomiljenijih trenutaka u života. Podario nam je toliko radosti. Mislim da je to znao u dubini svoje duše - napisala je pevačica Pink.

- Tužna sam zbog smrti Robina Vilijmsa - tvitnula je Keti Peri.

- Toliko sam tužna i očajna zbog smrti Robina Vilijamsa. Srce me boli zbog njegove porodice. I zbog njega samog - napisala je glumica Deniz Ričards.

- Kakav tragičan gubitak. Uvek ću imati sjajna sećanja na Robina Vilijamsa. Poštovanje i ljubav ide njegovoj porodici - napisao je muzičar Ozi Ozborn.

- Tužan sam zbog gubitka takvog čoveka. Bio je dobar prijatelj i divio sam mu se. Robin je legenda i neverovatan - rekao je Arnold Švarceneger.

- Moje saučešće porodici Robina Vilijamsa. Filmski svet je izgubio sjajnog glumca - istakao je Antonio Banderas

- Potrešen sam smrću Robina Vilijamsa... - izjavio je Džejson Statam.

- Informacija o smrti Robina Vilijamsa me potresla. Neka njegova duša bude u miru - napisala je Rijana.

- Ne mogu da verujem da Robina Vilijamsa nema. Bio je veliki talenat, sjajan partner u glumi, jedinstvena duša - napisao je Stiv Martin.

- Ne mogu da verujem da je Robin Vilijams preminuo. On je toliko dao ljudima. Srce mi se cepa - napisala je Elen Dedženeris.

- Voljen si, Robine, i nedostajaćeš - napisao je Dejvid Duhovni.

- Robin Vilijams je naterao svet da se smeje i misli. To ću pamtiti i ceniti. Veliki čovek, umetnik i prijatelj. Nedostajaće mi nemerljivo - napisao je Kevin Spejsi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA