NIJE ŽELEO DA NAPRAVI PROBLEM: Laušević nije prisustovao ćerkinom venčanju

Popularni glumac navodno se nije usudio da dođe na svadbu mezimice zbog krvne osvete, čime nije želeo na bilo koji način da svatove svoje ćerke dovodi u nepriliku i da joj pokvari najsrećniji dan.

  • 8

Popularni glumac Žarko Laušević nije došao na venčanje svoje ćerke Asje, koja se 9. avgusta udala za svog dugogodišnjeg emotivnog partnera Nikolu Boškovića u Crnoj Gori.

Kako saznaje "Story", on se nije usudio da dođe na svadbu mezimice zbog krvne osvete, čime nije želeo na bilo koji način da svatove svoje ćerke dovodi u nepriliku i da joj pokvari najsrećniji dan.

Prema pisanju ovog časopisa, svadbena ceremonija bila je upriličena na brodu, koji je sve vreme plovio. Među najveselijim zvanicama bili su Lauševićeva bivša supruga, kao i sin Dušan, koji je zamenjivao glavu porodice sa mladine strane.

On nije želeo na bilo koji način da svatove svoje ćerke dovodi u nepriliku i da joj pokvari najsrećniji dan, saznaje „Stori“. Asja je na ludi kamen stala pre sedam dana, a svadbena ceremonija bila je upriličena na brodu koji je sve vreme plovio.

(Telegraf.rs/"Story")

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Prazna puska

    16. avgust 2014 | 10:58

    Pa zar u evropsku crnu goru jos vaze zakoni iz kanemog doba...

  • Dosta je bilo

    16. avgust 2014 | 13:14

    Ne znam za tragičniju ličnost na ovim prostorima od Lauševića. Ne mogu da verujem da u Crnoj Gori još uvek ima krvne osvete. Sa krvnom osvveto teško će u EU. Žarko Lauševič je iskajao sve grehe, doživeo katarzu i zaslužio da se vrati u život i živi kao sav normalan svet.

  • Lausevic

    16. avgust 2014 | 20:53

    Mnogo dobar glumac steta talenta... i naravno mladih zivota... sve ukupno velika steta...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA