CECA ZA TELEGRAF: Laž je da mi prete bombama u Sarajevu, da se plašim, ne bih zakazala koncert!

- Što se tiče priča o navodno velikom broju obezbeđenja na koncertu, samo ću reći da će to biti koncert kao i svi drugi sa ništa manje, ili više obezbeđenja - kaže pevačica

  • 10

Pevačica Ceca Ražnatović će, kao što je Telegraf najavio, 30. avgusta održati koncert u Istočnom Sarajevu. Iako se u bosanskim, ali i nekim našim medijima proširila vest da srpskoj divi prete bombama, te da je njoj i njenoj deci ugrožena bezbednost, Ceca odlučno demantuje takve priče.

- Znate kako, sve su to obične izmišljotine. Niko nije pretio bombama. To što sam pročitala da je mojoj deci ugrožena bezbednost, to tek nije tačno. Nikada se nisam bavila politikom, već isključivo muzikom i pevanjem. Ko želi da dođe na moj koncert, doći će. Što se tiče priča o navodno velikom broju obezbeđenja na koncertu, samo ću reći da će to biti koncert kao i svi drugi sa ništa manje, ili više obezbeđenja - kaže za Telegraf Ceca koja dodaje sledeće:

- Da se plašim za svoju, ili za bezbednost svoje dece, nikada ne bih organizovala koncert - zaključuje pevačica.

Podsećanja radi, Istočno Sarajevo je već počelo da se priprema za koncert i to svakodnevno puštajući Cecine najveće hitove.

(Anastasija Čanović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • milutin

    19. avgust 2014 | 11:57

    daj ljudi shvatite da ceca ne pjeva u Sarajevu vec u prigradskom naselju - selu koje se zove istocno sarajevo a ustvari je to lukavica koja je teritorijalno smjestena u rs-u.

  • Dejo

    19. avgust 2014 | 13:33

    Hahahahaaaaaaaaa Sarajevo nije Lukavica,nikad nece biti hahahaaaaaa

  • Covek

    19. avgust 2014 | 05:30

    Ehhhhhhhhhh Sarajevo šta si docekalooooooo!!!!!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA