Čarli Šin se "kupa" u novcu (VIDEO)

- To je deset hiljada dolara u gotovini koje ću donirati za ALS fondaciju, jer led će se otopiti, a novac će stvarno pomoći ljudima - rekao je popularni glumac na video-snimku

  • 12

Već izvesno vreme u svetu je aktuelan takozvani "Ice Bucket Chalenge", u kome se poznate ličnosti polivaju vodom i ledom u humanitarne svrhe, kako bi se pomoglo u borbi protiv Amiotrofične lateralne skleroze.

Do sada, u ovom izavovu učestvovale je mnoge popularne face, između ostalog Bil Gejts, osnivač Fejsbuka Mark Zakerberg, Džastin Biber, Kristijano Ronaldo, Lebron Džejms i mnogi drugi, ali i Čarli Šin.

Međutim, američki glumac se nije "polio" ledom, već novcem.

- Čekajte, to nije led. To je deset hiljada dolara u gotovini koje ću donirati za ALS fondaciju, jer led će se otopiti, a novac će stvarno pomoći ljudima - rekao je Čarli posle polivanja.

Šin je posle toga izazvao kolege Džona Krajera , Eštona Kučera, kao i producenta serije "Dva i po muškarca" Čaka Lorija.

Pogledajte kako se Čarli polio novcem:

(Telegraf.rs/TMZ)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA