O OVOME SVI PRIČAJU: Džej Zi rasplakao Bijonse! (VIDEO)

Američka pevačica nije mogla da sakrije emocije kada su joj se na bini tokom dodele MTV video nagrada pridružili suprug i ćerka

  • 5

Svi svetski mediji se slažu u jednom - Bijonse je sinoć bez konkurencije bila glavna zvezda na dodeli MTV video nagrada, a njen spektakularni nastup koji je završila u suzama, danas je najkomentarisaniji događaj na internetu.

Tokom mini-koncerta koji je trajao 17 minuta, američka pevačica je izvela hitove "Partition", "Haunted", "Drunk In Love", "Mine", "XO" i "Flawless" ali vrhunac je usledio kada su joj se na sceni pridružili suprug Džej Zi i njihova ćerkica Blu Ajvi. Bijonse je jedva sakrivala emocije a kada joj je muž uručio nagradu za "najboljeg živog izvođača", ona nije mogla da sakrije suze, poljubila je Džeja i ćerku, a zatim je drhtavim glasom poručila: "Ne znam šta da kažem, toliko sam puna zahvalnosti", potom je pogledala Zija i rekla mu: "Moj voljeni", i nastavila: Ajvi, voli te, volim i sve vas, i MTV", a sve se završilo tako što je Bijonse dobila nezapamćene ovacije.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA