GOSPOJINA: Prosidba na Džibonijevom koncertu (FOTO)

- Publika je bila, nekako, strpljiva, smenjivala su se razna raspoloženja tokom koncerta, mogli smo biti euforični, mogli smo biti setni, ali hvala im što su mi dozvolili da pokažem sva svoja lica tokom koncerta. Ovo je bilo nadahnjujuće za mene - izjavio je Džiboni

  • 1

Četvrti dan "Gospojine" završen je fenomenalnim koncertom Džibonija u Novom Bečeju. Publika je horski pevala sa popularnim hrvatskim pevačem, sve je prštalo od emocija, a usred koncerta je "pala" i prosidba! 

Uz Džibonijeve balade su uživale hiljade ljudi, a Stipišić je dao sve od sebe da napravi atmosferu za pamćenje. A da nikad nije kasno za prosidbu u velikom stilu, pokazao je bračni par iz Kikinde, koji ima dvoje dece. Iako su njih dvoje već "registrovani", odlučili su da isprave propust od ranije i kako red nalaže, naprave pravu prosidbu.

- Na koncertu je bilo super, došlo je dosta ljudi, i prilično sam zadovoljan, kako publikom, tako i mojom ekipom. Drago mi je što sam uspeo da duh Mediterana prenesem u Vojvodinu. Meni je odmor kada izađem na binu i sviram pred ljudima koji me razumeju, pobegnem iz svakodnevnice. Publika na mene jako utiče, kao i ja na njih, i stvorili smo nešto što je stvarno neuobičajeno, neki familijaran odnos. Hvala svima koji su došli na koncert večeras, publika je bila, nekako, strpljiva, smenjivala su se razna raspoloženja tokom koncerta, mogli smo biti euforični, mogli smo biti setni, ali hvala im što su mi dozvolili da pokažem sva svoja lica tokom koncerta. Ovo je bilo nadahnjujuće za mene - izjavio je Džiboni.

Inače, "Gospojina" se nastavlja i trajaće sve do 27. avgusta u ponoć kada se u obližnjem manastiru na Tisi dočekuje Velika Gospojina, slava opštine Novi Bečej.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sanja

    26. avgust 2014 | 08:39

    Mogu samo da žalim sto nisam bila deo ovog skupa, pošto Dzibonija volim obaška! :-)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA