Ivana Selakov: Dragana Mirković me razočarala, 25.000 evra mi tražili na DM SAT za emitovanje spota!

Zabranjena sam na Draganinoj televiziji. Kada smo Aca Lukas i ja snimili spot za pesmu "Daleko si" otišla sam u DM SAT na razgovor i oni su mi tražili 25.000 evra da se spot vrti 15 dana!

  • 1

Ivanu Selakov isprovocirala je nedavna izjava vlasnice televizije DM SAT Dragane Mirković da niko na njenoj televiziji nije zabranjen, pa je  je progovorila. Ona je izjavila da je veoma razočarana u koleginicu i da je bila šokirana kada su joj za 15 dana emitovanja spota na DM SAT-u tražili 25.000 evra.

- Zabranjena sam na DM SAT-u. Neću da ogovaram Draganu, jer sam je obožavala kao dete! Darko Radovanović i ja smo želeli da se naš spot zavrti na njenoj televiziji. Darko je otišao tamo i ponudio im CD za šta su oni tražili novac. On nije na to pristao i spot nije emitovan sve do velike tragedije kada je poginuo. Posle su ga puštali - priseća se Ivana.

- Kada smo Aca Lukas i ja snimili spot za pesmu "Daleko si" otišla sam u DM SAT na razgovor i oni su mi tražili 25.000 evra da se spot vrti 15 dana. Bila sam u šoku! Odakle meni tolike pare? Pa da ih imam sutra bih napravila svadbu. Shavatam da je to privatna produkcija i da Dragana kao vlasnica ima sva prava, ali ovo je preterano. Izgleda da se samo njeni prijatelji bez problema stalno vrte!

Ivana je jednom priliko poslala SMS Dragani u deset sati uveče. Draganin muž Toni, poznati biznismen, odogovorio je da je besan što se njegov porodični mir remeti u to vreme.

- On mi je odgovorio kako sam nekulturna i da više u sitne sate ne uznemiravam jednu damu kao što je Dragana Mirković. Tu sam ja ostala bez teksta! Možda ona jeste dama, ali mene je jako razočarala. Zaista, moje mišljenje o njoj je potonulo! - naglasila je Ivana.

(Izvor: Star)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mikica

    20. oktobar 2016 | 22:17

    A ko bješe ti.. nikad čula za tebe ? Dragana je i Diva i Dama

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA