Pogledajte trejler za film Ničije dete (VIDEO)

Drama koju je režirao Vuk Ršumović premijerno će biti prikazana 4. septembra na Filmskom festivalu u Veneciji

  • 0

Debitantski igrani film scenariste i reditelja Vuka Ršumovića "Ničije dete" svetsku premijeru će imati 4. septembra na Filmskom festivalu u Veneciji, a objavljen je i prvi trejler koji najavljuje ovo ostvarenje.

Film "Ničije dete" će zatvoriti program 29. izdanja čuvene takmičarske selekcije "Nedelja međunarodne filmske kritike" (International Film Critics’ Week), u kojoj će, osim filma Vuka Ršumovića, biti prikazano još šest debitantskih ostvarenja iz celog sveta. Film će biti prikazan i reprizno 5. septembra, a zatvorena projekcija za novinare i predstavnike filmske industrije biće održana 3. septembra.

U filmu Vuka Ršumovića u centru pažnje je dečak koji je kao neka vrsta male divlje životinje pronađen u šumama Bosne. Radnja se događa u predratnoj Jugoslaviji i dečak biva odveden u sirotište kako bi se socijalizovao i obrazovao. Izbijanje rata i podela teritorija dramatično će obeležiti njegovu regresiju ka samoći, možda i smrti, navodi se u opisu filma.

Trejler za film "Ničije dete" možete pogledati OVDE.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA