Pevala sam za sve, Srbe, muslimane i Hrvate!

- Nije bilo niti jednog incidenta! Presrećna sam što sam videla i Srbe i Hrvate i muslimane kako se zajedno vesele uz moje pesme - izjavila je Ceca Ražnatović posle koncerta u Sarajevu

  • 60

Uprkos bojazni da će koncert Cece Ražnatović u Sarajevu biti propraćen incidentima i nemirima, 30.000 ljudi pevalo je sa njom. Pevačicu su izveli i dva puta na bis, pre nego što se nastup konačno završio.

- Nosile su me najtoplije i najtananije emocije. Mogla sam da letim na bini koliko sam bila srećna i koliko mi je bilo lepo. Presrećna sam što sam gledala sva ta mlada lica koja su uglas pevala sa mnom - kaže Ceca za "Blic".

Kao jedan od najdražih utisaka, pevačica je izdvojila to što mladi svih nacionalnosti vole njenu muziku.

- Nije bilo niti jednog incidenta! Presrećna sam što sam videla i Srbe i Hrvate i muslimane kako se zajedno vesele uz moje pesme - konstatovala je ona.

Ceca demantuje da je obezbeđenje bilo specijalno angažovano.

- Cela priča oko obezbeđenja je preterana i netačna. Ono je bilo normalno kao na svakom mom koncertu, pogotovu kada je na otvorenom prostoru - rekla je ona.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sasa

    1. septembar 2014 | 17:59

    Ja kod Cece volim sto svaki njen koncert prenosi se uzivo preko tv.tako da tu nema lazi,nema prevare.

  • Istina

    1. septembar 2014 | 09:00

    Kao prvo...KONCERT JE BIO UISTOCNOM SARAJEVU!Drugo....bilo je MAXIMALNO 12OOO hiljada,tribine su bile POLUPRAZNE!!!!!!!!

  • mordecai

    31. avgust 2014 | 23:50

    pevala si za pare

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA