≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

UKRADENE PRIVATNE FOTKE: Gole slike holivudskih zvezda kakve još niste videli! (18+) (FOTO)

Vreme čitanja: oko 1 min.

Hakeri su ojadili Rijanu, Kim Kardašijan, Dženifer Lorens, Kejt Apton i još pedesetak lepotica, i objavili njihove privatne fotografije, na kojima su zvezde uglavnom skroz nage

  • 2

U Holivudu je pre dve godine nastala neviđena panika kada su hakeri objavili golišave fotografije Dženifer Lorens, Rijane, Kim Kardašijan, Kejt Apton, Vinone Rajder, Kirsten Danst i drugih zvezda, koje su ukradene iz njihovih privatnih arhiva! Advokati i svemogući "publicisti" pokušali su da izdejstvuju uklanjanje spornih slika, ali uzalud, one su se nalazile na stotinama sajtova, i u narednih nekoliko dana ih je videla cela planeta!

Na spisku pokradenih lepotica se nalazi više od 60 glumica i pevačica, a koliku frku su izazvale ove fotke, najbolje pokazuje podatak da agenti jednih tvrde da su slike lažne, drugi, poput pravnih zastupnika Dženifer Lorens prete tužbom svima koji objave fotografije.

Pretpostavlja se da je većina materijala ukradena sa društvenih mreža, a do sada neobjavljene fotografije golih holivudskih lepotica možete pogledati OVDE .

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Čika Žika

    1. septembar 2014 | 13:18

    Dobio sam žuljeve na rukama juče na Twitteru :D šteta što su ih blokirali i oni nisu hakovali ništa nego su našli na raznim sajtovima :D

  • Xyu

    1. septembar 2014 | 22:46

    KATE UPTON UHHH UHHH

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA