SVI BI NA TELEVIZIJU: Ovako je izgledala audicija za voditelje Pinka! (FOTO)

Tročlana komisija u kojoj su se nalazili Boško Jakovljević, Tanja Rađenović i Goran Gmitrić, glavni i odgovorni urednik televizije "Pink", je imala pune ruke posla jer je audicija trajala do kasno u noć

  • 8

U subotu je u zgradi "Pinka" na Dedinju održana audicija za nove voditelje, a ogromno interesovanje je iznenadilo sve, budući da se prijavilo više od hiljadu kandidata!

Red se formirao još rano ujutru, a već do podneva je nastala velika gužva. Dok su prolaznici radoznalo zastajkivali i raspitivali se da li se možda jeftino deli neka roba, buduće TV zvezde su strpljivo čekale da dođu na red, a tročlana komisija u kojoj su se nalazili Boško Jakovljević, Tanja Rađenović i Goran Gmitrić, glavni i odgovorni urednik televizije "Pink", je imala pune ruke posla jer je audicija trajala do kasno u noć.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Komsija

    1. septembar 2014 | 18:30

    Buduci volonteri..

  • nekultura

    1. septembar 2014 | 15:39

    Kako vidim, 90% ljudi je doslo u farmerkama na audiciju za posao. Skoro svi kao da su posli na kafu u bastu kafica. Ja tu nikome ne bih dala posao, iskreno. Kada se zaposljavate na neko ozbiljno radno mesto ( mada Pink je u pitanju..) prvi utisak, koji ukljucuje i kako ste se obukli jer je to odraz postovanja prema potencijalnom poslodavcu ali odraz svesti o sebi, bitan je koliko i sam CV.

  • Neko...

    1. septembar 2014 | 18:08

    Koliko ja cujem, Pink je, kada je novi zakon o radu stupio na snagu, a to je pre neki mesec, otpustio /nije produžio ugovor za dosta radnika, pa im izgleda treba sveža krv koja će raditi za slavu a ne za pare :)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA