TABADŽIJA: Keli Bruk pretukla Džejsona Statama na Madoninoj svadbi!

- Gvini, Gvini, Gvini. Seksi, seksi, seksi - rekao je njen tadašnji dečko, na šta se Bruk zacrvenilo pred očima i lupila ga je šakom u lice jer ne voli kada joj momci flertuju sa drugim devojkama

  • 4

Britanska voditeljka Keli Bruk ima vaternu narav. Iako je sada srećno verena za Dejvida Mekintoša, u memoarima, koje piše, se prisetila da je šakom udarila svoja dva bivša dečka.

Sa Džejsonom Stetamom (47) bila je u vezi od 1998. do 2004. Prsata manekenka bivšeg dečka je udarila 2000. godine na venčanju Madone (56) i Gaj Ričija (45), prenosi The Sun.

Stetam se prvo rugao Keli jer nije znala ko peva pesmu koja je svirala, a zatim se okrenuo prema Gvinet Paltron  (41) i rekao joj:

- Gvini, Gvini, Gvini. Seksi, seksi, seksi- na šta se Bruk zacrvenilo pred očima i lupila ga je šakom u lice.

Njen bes osetio je i Deni Kiprijani (26) s kojim je raskinula prošle godine. Dok su još bili par otišli su zajedno u striptiz klub, a manekenka je videla Kiprijanija kako daje svoj broj jednoj striptizeti.

- Dušo, tražio sam te - rekao joj je kada se vratio, prisetila se Keli koja ga je tada udarila pravo u lice.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA