RAT ZVEZDA: Pink dobio prvu rundu, čeka se odgovor Granda! (FOTO)

Kako Telegraf nezvanično saznaje, čelnici "Pinka" priželjkuju direktan duel sa "Grandom", u udarnom terminu subotom uveče, a da li će se "Zvezde Granda" zaista prikazivati u isto vreme kao i "Pinkove zvezde", videćemo uskoro

  • 13

Otkako su "Pink" i "Grand produkcija" raskinuli višegodišnju saradnju, sa velikim nestrpljenjem se očekuje veliki duel i borba za svakog gledaoca, između "Pinkovih zvezda" i "Zvezda Granda". Prvi korak je povukla "ružičasta" televizija koja je premijeru svog talent takmičenja najavila za subotu, 13. septembra u 21 čas, a sada preostaje da se vidi da li će Saša Popović i Lepa Brena odgovoriti na izazov i sa svojim adutom startovati u istom terminu, naravno na TV "Prva".

Da li će se nekadašnji saradnici zaista obračunati "jedan na jedan", za sada je neizvesno jer "Pink" je još pre desetak dana najavio početak prikazivanja za 13. septembar, dok nam je u "Grandu" rečeno da će termin prve emisije "Zvezda Granda" biti "uskoro najavljen".

Ono što je sigurno je da će predstojeća televizijska jesen biti veoma zanimljiva, a kako nezvanično saznajemo, čelnici "Pinka" priželjkuju direktan duel sa "Grandom", u udarnom terminu subotom uveče.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Alex

    3. septembar 2014 | 16:26

    Sta vredi to Pinku kad od ucesnika njihovih talent programa niko nema karijeru.. Grand bar vodi racuna o svojim pevacima...Bice isto sa Pinkovim zvezdama ko i sa X factorom...toliko talentovanih pevaca od kojih niko nije dobio ni pesmu...

  • jovan

    3. septembar 2014 | 15:31

    Pinkove zvezde cu gledati ziri je vrh

  • Deki

    3. septembar 2014 | 16:19

    Verovatno ce grand biti gledaniji zbog televizije , Tv Prva ima vecu gledanost..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA