MILICA TODOROVIĆ ZA TELEGRAF: Imam seksi slike, ali neću ubaciti silikone! (FOTO)

- Uopšteno, lepše mi je da vidim normalnu devojku i dobro građenog momka, koji vodi računa o sebi, ali ne preteruje. Teretana nije neophodna. Inače, nemam određen tip muškarca koji mi se sviđa, ali jesam zaljubljena. I to srećno - kaže pevačica

  • 9

Srpska lepotica Milica Todorović za Telegraf otvoreno govori o pričama da joj nakon novog spota stižu nepristojne ponude, ali i kako bi se ponašala da joj hakeri upadnu u sistem, ukradu slike, i da li bi ugradila silikone.

- Nisam dobijala nepristojne ponude. To su više poruke podrške od prijatelja i kolega, budući da me svi izuzetno podržavaju. Sviđa im se ovo što sam uradila - kaže pevačica.

- U spotu sa MC Jankom sam na pristojan način prikazala butku - kroz smeh kaže pevačica, a na pitanje da li ju je podržao bivši dečko Rade, koji je sa bratom Sašom Kovačevićem došao na otvaranje njenog restorana brze hrane "Kebab House", pevačica otvoreno kaže:

- Rade me je uvek u svemu podržavao. Nazvao me je i rekao da mu se to sviđa. Ostali smo prijatelji posle raskida, jer smo se rastali kao ljudi. Ne postoji šansa da se pomirimo - dodaje lepotica.

Todorovićeva se osvrnula i na "porno-aferu", koja je uzdrmala ceo svet.

- Ne znam o čemu se radi, ali ja u svom telefonu imam seksi slike, kao ustalom i svi drugi. To su one fotke koje slikam kada izađem nakon tuširanja ogrnuta peškirom. Ipak, ne bih nikada snimila kućni video - iskrena je Milica.

Budući da sama tvrdi kako ima male grudi, pitali smo je da li bi ugradila silikone.

- Ne bih, volim sve na sebi. Volim da vidim prirodne devojke i momke. Neću ugrađivati silikone, ali ko zna da li će mi pasti na pamet kada budem imala 40 godina. Tada možda popunim i bore. Uopšteno, lepše mi je da vidim normalnu devojku i dobro građenog momka, koji vodi računa o sebi, ali ne preteruje. Teretana nije neophodna. Inače, nemam određen tip muškarca koji mi se sviđa, ali jesam zaljubljena. I to srećno - dodaje kroz smeh pevačica i time zatvara temu o svom ljubavnom životu.

Otkrila nam je ponešto i o svojim hobijima.

- Treba reći da ja nisam pevačica, ja sam estradni umetnik. Osim pevanja, volim da slikam i sviram klavir. Slikam sve i svašta, ljude i prirodu. Možda uradim i autoportret koji može da posluži za omot na sledećem albumu. Klavir sviram još od srednje škole.

Pevačica, koja priznaje da obožava brzu hranu, ali niti trenira, niti zna da kuva, dodaje nešto i o svojim planovima.

- Snimila sam ovaj duet i sada ću puno da nastupam. Sledi turneja, a možda ću snimiti još par dueta. Ipak, to je sada sve na nivou priče. Možda ću se prijaviti i za Grandov festival - otkriva Milica.

(Anastasija Čanović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milutinac

    3. septembar 2014 | 23:19

    Bravo Milice, Ne treba nista da menjas! Mlada, zdrava, prava...Priroda je najvece bogatstvo. Izvinite, ja za nju nikada nisam cuo ranije? ( zivim u inostranstvu)" Ali kad gu vidoh" sa pesmom Moje zlato i kad sam cuo kako peva? - "Ja sna vise nemam"!Lele.......

  • Luna

    3. septembar 2014 | 23:05

    Sta li je sa ovim pevaljkama Boze... one kao da jedva cekaju da te slike nekako izadju u javnost! Aman ... znamo da ih imate!

  • Fabio

    4. septembar 2014 | 09:14

    Pogledajte dobro sta znaci zgodna zenska! Meni se licno svidjaju njene proporcije!!! Tako odprilike treba zgodna zenska da izgleda! A ne kao one sa plasticnom zadnjicom!!!P.S. Da se zna nemam nista protiv ako zena uradi manji i neprimetan hirurski zahvat, ali nemora to odma da reklamira i da se ponosi time

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA