VRATILE SE DEVEDESETE: Milorad Čavić na Dr Albanu! (FOTO)

- I ja se odlično zabavljam u Beogradu! Ostaje mi da probam tradicionalnu srpsku hranu koju svi toliko hvale i onda ću da sklapam utiske - rekao je doktor za dens

  • 8

Jedan od najvećih svetskih pobornika dens muzike '90ih, Dr Alban nastupio je na promotivnoj žurki festivala "Najbolje od devedesetih".

"It's my life", i drugi mega hitovi parali su nebo nad Savom, a Albana su pored mnogobrojnih fanova, iz separea horski pratile i brojne poznate ličnosti. Najveselije društvo sačinjavali su Jelena MaćićUroš Ćertić, Marko Bulat, koji su među prvima stigli na žurku.

U odličnoj atmosferi uživao je i jedan od najboljih srpskih plivača svih vremena Milorad Čavić, a sa njim i brojni drugi sportisti.

bgnocu-35

- Bio je ovo fenomenalno veče, a verujem da će na festivalu biti još bolje - rekao je Alban po završetku nastupa na Fristajleru i dodao:

- I ja se odlično zabavljam u Beogradu! Ostaje mi da probam tradicionalnu srpsku hranu koju svi toliko hvale i onda ću da sklapam utiske - rekao je doktor za dens.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ap0calypto

    4. septembar 2014 | 06:21

    Its my life, pa ra rarara :D

  • ☆☆☆ Panter ☆☆☆

    4. septembar 2014 | 11:00

    Ovde na zapadu je davno zaboravljen....posle tog hita koji mu je i jedini iz 90 - im pao je u zaborav. ...a u Srbiji nastupa.....tzzzzzz

  • Stojko

    4. septembar 2014 | 10:01

    Blago nama. Jos da nam se u butike vrate Kappa trenerke i metalni kajisevi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA