"RAT" NA TV PRVA: Pogledajte kako je Saša Popović pretio Ivanu Ivanoviću! (VIDEO)

Direktor "Granda" je Ivanovića nazvao malim, debelim, prepotentnim voditeljem, a zatim mu je uputio brojne pretnje

  • 25

Sasvim neočekivano, na televiziji "Prva" se situacija ozbiljno zakuvala, delom zbog sujete a mnogo više zbog rejtinga, eksalirao je sukob između Saše Popovića i Ivana Ivanovića, pa su čak pale i ozbiljne pretnje!

Ko je sada pravi gazda na "Prvoj", zbog čega je Popović nazvao Ivanovića "malim, debelim prepotentnim voditeljem", i kakve veze sa čitavom pričom ima čuveni Bane, verni Ivanov saradnik, pogledajte u kratkom video klipu koji je procureo na internet.

Naravno, radi se o šali i zanimljivom snimku kojim se najavljuje nova sezona emisije "Veče sa Ivanom Ivanovićem".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Građanin koji mirnije spava

    5. septembar 2014 | 15:58

    Od pre par meseci ne 'vatam ni "prvu" ni "pink", nema ih u mojoj kući.Ljudi ne mogu vam opisati koje je olakšanje ne gledati ove trovače duša.Neverovatno kakav je mir u kući nastupio, nema nervoze, svađe. Fenomenalno, iskrene i ljudske preporuke svima, ne gledajte televiziju a pogotovo pink i prvu mada ni ostale nisu bolje.ako baš morate onda gledajte RTS2.

  • pekar

    5. septembar 2014 | 15:22

    Dno dna!!!

  • jad i čemer

    5. septembar 2014 | 15:20

    Za mene Prva ne postoji još od juna, a ovo nije ni smešno ni simpatično. Da radim u Pravoj,bila bih tužna, a da sam Ivan Ivanovic ne bih radila svoju emisiju. Možda je smešno, ali je Ivanovic u ovoj raklami ponižen i degradiran.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA