KRISTIJAN GOLUBOVIĆ: Ja sam genije, govorim 7 jezika i znam 12 zanata! (FOTO)

- Nema toga što ne može da se savlada, stvoren sam za sve. Šta ne znam, a zanima me, ja naučim - izjavio je Golubović

  • 61

Kristijan Golubović navodi da živi od prodaje slika i od ultimat fajt mečeva, da ne postoji stvar koju on ne zna da uradi, kao i da je njegova žena sa njim izgubila nevinost u 27. godini, a zatim i zatrudnela.

- Ja sam slikar, tako da zarađujem prodajom slika. Takođe, imam prihod od mečeva sa sportskih takmičenja u ultimat fajtu, tu su i reklame koje snimam. Kad sve to spojite, skupi se. Šta ne znam, a zanima me, ja naučim. Nema toga što ne može da se savlada, stvoren sam za sve! Znam 12 zanata, devet plesova, sedam jezika govorim, šijem i kuvam. Rođen sam kao mali genije! Kad nešto radim, to činim najbolje što znam i ne odustajem dok to ne ostvarim - rekao je Golubović koji je ponovio da ne voli bahate izoperisane devojke koje su, kako kaže, okićene implantima.

- Unakažena stvar nikoga ne zanima! Veštačkim izgledom ne treba nijedna devojka da se diči. Rekao sam da osoba s kojom budem planirao porodicu mora da bude seksualno neiskusna. Moja žena je sa mnom izgubila nevinost u 27. godini, trudna je i dobićemo dete - zaključio je Kristijan.

(Telegraf.rs/izvor: Naše novine)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Scooby-Doo

    17. septembar 2014 | 13:30

    Ma ti si Pera Kojot genije sa brdo radnog staza a pecata nigdje sem na presudi.

  • ivan

    17. septembar 2014 | 14:07

    Izgubila nevinost u 27? Pa gde si je našao? U šumi?

  • Cika Mraz

    17. septembar 2014 | 13:05

    Kakva dileja

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA