NOVOSADSKA SEKS-BOMBA: Ja sam najbolja riba na estradi! (FOTO)

- Kad prelistavam novine, uvek se zgrozim kakva je naša estradna scena. Ja sam neko ko svakako izvlači prosek - rekla je pevačica Nataša Šavija

  • 15

Novosadska pevačica Nataša Šavija, koja se nedavno slikala zajedno u zagrljaju sa popularnim akcionim glumcem Stivenom Sigalom, obradovala je mušku populaciju novim provokativnim fotografijama.

Srpska seks bomba pozirala je u donjem vešu i pokazala još jednom svoje obline. Pevačica je inače prokomentarisala i našu estradu.

- Kad si poznata ličnost, estetski momenat je vrlo bitan, a o tome naše devojke/žene sa estrade ne vode računa, dozvole sebi da imaju višak kilograma ili da su loše obučene, našminkane... Ponašaju se kao devojke sa sela, što, ruku na srce, mnoge i jesu,ali svakako treba da onda promene neke stvari.. - rekla je Nataša i nastavila:

- Nemam ništa ni protiv estetskih operacija ukoliko to poboljšava izgled, a da to nisu prenapumpane grudi i usta, što je karakteristično za njih. Ja nikad ne bih ništa radila na sebi, ali kad kod nekog ima potrebe, onda bi svakako i trebalo da ispravi nedostatke. Kad prelistavam novine, uvek se zgrozim kakva je naša estradna scena. Ja sam neko ko svakako izvlači prosek. Izdvojila bih jedino Eminu Jahović, koja zaista vodi računa o sebi, i uvek lepo i svetski izgleda, kao i Jelenu Karleušu, koja je žena od stila - zaključila je ona.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • hello

    17. septembar 2014 | 15:09

    Ma samo kad nam ti izvlacis prosek,blago nama, sta bi smo bez tebe....inace tek sad prvi put cujem za tebe nebitna si skroz

  • Mimi

    17. septembar 2014 | 16:58

    Ko je ova devojka? Prvi put cujem za nju.

  • Ma daa...

    17. septembar 2014 | 16:26

    Devojke sa sela? Pa odakle si ti nego iz sela kod NSa..Ne bi nista menjala na sebi, a pola face si izmenila.. molim te, nemoj da pokusavas da zamazujes oci javnosti kako nista na sebi nisi radila.. mani nas..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA