GLAMUROZAN PARTI: Pink proslavio 20 godina postojanja, Vučić, Ceca i Nataša Bekvalac zvezde večeri! (FOTO)

- Startovali smo još jednu programsku sezonu sa novim licima, novim projektima, kao što su "Pinkove zvezde" i novim idejama... Da sam na mestu svoje konkurencije, bio bih zabrinut - rekao je vlasnik i lider ružičaste televizije Željko Mitrović

  • 0

Jedna od najgledanijih domaćih televizija "Pink", proslavila je 20 godina postojanja spektakularnom žurkom u beogradskom hotelu "Metropol". Među zvanicama bio je sam srpski džet-set, a ni politička scena nije izostala.

Željko i Milica Mitrović bili su pravi ljubazni domaćini, sa kojima se prvo pozdravila Ceca, zatim Nataša Bekvalac, Goca Tržan, Hari Mata Hari, Viki Miljković, Branislav i Nina Lečić, dok je nešto kasnije stigli premijer Vlade Aleksandar Vučić, Nebojša Stefanović, Ivica Dačić, Borko Stefanović i brojni drugi političari.

Posluživano je najluksuznije piće, publika je uživala slušajući Novosadski Big bend orkestar i tri pevačke dive koje su nastupale s njim - Tanju Jovićević, Tijanu Bogićević i Miku Kostić. Za razliku od njih, koje su oduševile nastupom na sceni, neke zvezde su došle provokativnije obučene, kao što je npr. Rada Radenović, kojoj je ceo dekolte ispao, iako je bila u glamuroznoj, crnoj haljini do poda.

Srđan Predojević i Jovana Joksimović vodili su program...

- Ovih 20 godina prošlo je kao tren. Bilo je i lepih i loših trenutaka, ali smo uz pomoć prijatelja uspeli. Uspeli smo da se transformišemo u najvećeg proizvođača programa. Startovali smo još jednu programsku sezonu sa novim licima, novim projektima, kao što su "Pinkove zvezde" i novim idejama... Da sam na mestu svoje konkurencije, bio bih zabrinut - rekao je vlasnik i lider ružičaste televizije Željko Mitrović.

Pogledajte kako je bilo na žurki:

(Anastasija Čanović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA