DBridge na "Ritual Festu" u Novom Sadu (VIDEO)

Engleski producent i di-džej nastupiće 3. oktobra u klubu "Quarter", a festival će se tog dana paralelno održavati i na još jednoj lokaciji - "Route 66"

  • 0

Novosadski "Ritual Fest", događaj posvećen Bass i Soundsystem kulturi, ove godine biće održan 3. oktobra u "Kineskoj četvrti", i to u dva kluba - "Quarter", gde će nastupiti glavni izvođač, di-džej dBridge, i "Route 66".

DBridge, producent i di-džej iz Londona, vlasnik je renomirane izdavačke kuće "Exit Records". Bio je deo nekih od najuzbudljivijih drum'n'bass kolaboracija, a njegov prethodni nastup u Novom Sadu je ispratilo preko 4.000 ljudi. Podršku će mu pružiti All That Bass, Idemo Na Mars i Mystic Stylez iz Beograda, zajedno sa novosadskim Boom Bap Coup i domaćinom događaja, organizacijom Baseline koja će na ovom festivalu spektakularno proslaviti desetogodišnjicu postojanja.

Na drugoj bini, u klubu "Route 66" nastupiće "Digitron Sound System" iz Zagreba, prijatelji festivala i verni pratioci manifestacije. Oni će ponovo ponovo predstaviti "custom made" ozvučenje, iskonstruisano na takav način da pojačava bas vibracije za potpuni užitak u dab muzici. Predstaviće se i Gia Miraflowers, dab producent iz Italije i novosadski dvojac "Satta Flow".

Ulaz na ovaj jedinstveni muzički doživljaj je moguć uz pozivnicu koja se može nabaviti preko oficijalnih "Ritual Fest" profila na Fejsbuku i Tviteru, kao i putem mnogobrojnih medijskih kuća koje podržavaju ovaj događaj. Za sve koji ne uspeju da nabave pozivnice, cena karte će biti 490 dinara. Ulaznice će moći da se nabavi preko "Gigstix" prodajne mreže, kao i na dan događaja na biletarnici kluba Quarter.

Festival se do sada održavao na Petrovaradinskoj tvrđavi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA