Čarli Šin želi da se vrati u seriju "Dva i po muškarca" (VIDEO)

- Želim da to uradim na dostojanstven način. I to u maniru kako se sada snima serija, ali i na način kada sam ja glumio u njoj. Ko zna? Siguran da producenti već razmišljaju o tome da me vrate u seriju... - rekao je popularni glumac

  • 10

Čarli Šin izrazio je želju da ponovo bude deo serije "Dva i po muškarca". Popularni glumac, koji je svojevremeno tumačio lik Čarlija Harpera u legendarnom sitkomu, izjavio je da bi voleo da se pojavi u poslednjoj epizodi, a o tome je već razgovarao sa producentima.

- Želim da to uradim na dostojanstven način. I to u maniru kako se sada snima serija, ali i na način kada sam ja glumio u njoj. Ko zna? Siguran da producenti već razmišljaju o tome da me vrate u seriju... - rekao je Čarli za TV Guide.

Da podsetimo, Šin se pre nekoliko godina posvađao sa producentom serije Čakom Lorom, a lik Čarlija Harpera, koji je on tumačio, "ubijen" je u ovom sitkomu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA