Novi album grupe "Pink Floyd" stiže 10. novembra (VIDEO)

Album će se zvati "Endless River" i ponudiće obožavaocima novi materijal jednog od najvećih rokenrol sastava svih vremena posle pauze od 20 godina

  • 2

Novi, dupli album slavne grupe "Pink Floyd" sa 18 pesama pod nazivom "Endless River", prvi posle diskografske pauze duge dve decenije, pojaviće se u prodaji 10. novembra.

Na ovom izdanju su radili Dejvid Gilmor, Nik Mejson i Ričard Rajt koji je preminuo 2008. Rodžer Voters, koji je grupu napustio 1985. godine, nije učestvovao u ovom projektu.

Album je sastavljen od 20 sati materijala snimljenog tokom "sešna" koje je grupa imala 1993. prilikom snimanja izdanja "The Division Bell".

- Dodali smo nove delove, ponovo snimili neke i iskoristili tehnologiju studija da bi napravili "Pink Floyd" album za 21. vek - rekao je Gilmor.

"The Endless River" sastoji se mahom od instrumentalne muzike i samo jedne pesme "Louder Than Words" za koju je stihove napisala Gilmorova supruga Poli Samson.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Гага

    24. septembar 2014 | 17:24

    Били су најбољи, јесу најбољи и биће најбољи састав свих времена.

  • toplistanadrealista

    25. septembar 2014 | 11:39

    Najjaci!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA