Dino Merlin hoće da peva na Marakani, Delije ga ne žele! (FOTO)

- Zvezdini navijači koji su velike patriote ne žele da Merlin nastupi na njihovom stadionu zbog njegove uloge tokom ratnih godina - navodi izvor blizak Delijama

  • 40

Popularni pevač Dino Merlin sledeće godine, kako se priča, planira veliki koncert na beogradskoj Marakani, ali se tome, prema nezvaničnim informacijama, protive navijači Crvene zvezde, koji Merlinu zameraju zbog njegovog angažmana tokom rata u Bosni.

- Koncert još uvek nije zakazan, ali se pročulo da Merlin želi da sledećeg leta peva na Marakani. Zvezdini navijači koji su velike patriote to ne odobravaju zbog njegove uloge tokom ratnih godina - kaže izvor "Kurira" blizak Delijama.

Sa druge strane, Dino je potvrdio da će tokom 2015. pevati u Beogradu, ali nije hteo da otkriva ostale detalje.

- Tek sledeće godine očekujte od mene i mog tima velike utakmice na velikim terenima. Ono što već sada mogu da obećam svojoj publici jeste vrhunski šou, koncert koji će dugo pamtiti, kao što i oni i ja pamtimo nastupe od pre gotovo tri godine. Za ostale detalje još uvek ima vremena. Ja sam i dalje sam sebi najveći izazov i uvek pokušavam da nadmašim onog jučerašnjeg sebe. To će mi biti izazov i kada su budući koncerti u Beogradu u pitanju - izjavio je Merlin.

Iz Zvezde kažu da je klub i ranije izdavao stadion za muzičke događaje i napominju da je potrebno da se usaglase termini, uslovi i materijalna nadoknada, da bi došlo do koncerta.

- Niko još nije kontaktirao s nama tim povodom, videćemo u budućnosti da li će doći do tog koncerta - navode u Crvenoj zvezdi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dada

    25. septembar 2014 | 17:12

    Njemu su došli na prag, a ne on njima. Rado ću ići na koncert, jedan je Merlin.

  • joe

    25. septembar 2014 | 19:50

    Merlin je LEGENDA

  • pOPAC

    25. septembar 2014 | 18:17

    e A POLA TIH NAVIJACA NIJE NI IZ PELENA IZASLO NITI ZNA UOPSTE PRAVA DESAVNJA OKO RATA.SRBI I SRBSTVO.POMOZI BOZE NJIHOVIM GLAVAMA.I JA SAM SRBIN PA VOLIM MERLINA.NE TREBA MESATI POLITIKU I MUZIKU.KAZU REKAO JE DINO OVO REKAO JE ONO.MNOGI SU STO STA REKLI I URADILI TOKOM RATA.BILO I PROSLO/BILO BI LEPO KAD BI COVEK MOGAO DA STAVI TACKU NA TO ALI NE.NASIM POJEDINCIMA BALAVCIMA TO NIJE DOVOLJNO..U SVAKOM SLUCAJU AKO BUDE DOLAZIO NA KONCERT DOLAZIM SIGURNO..BIO SAM I U ARENI COVEK PRAVI SPEKTAKL :)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA