Ova seks-bomba je promenila detinjstvo vaših očeva, a sada i vas zove da dodirnete njeno telo! (FOTO) (VIDEO)

Samanta Foks je tokom osamdesetih bila najveća ljubimica tinejdžera, a njenih ogromnih grudi se i dalje svi rado sećaju

  • 9

Uz bujnu Italijanku Sabrinu, devojka koja je više svojim grudima, a mnogo manje glasom, obeležila osamdesete je sigurno britanska pevačica Samanta Foks (48).

Od mega hita "Touch Me" je prošlo 28 godina, ali svi koji su te 1986. bili klinci se sećaju tog spota i silnih naslovnih strana "bezobraznih" magazina kojima je carovala golišava Britanka.

Iako je visoka samo 153 centimetra u šta su mogli da se uvere svi koji su pre nekoliko godina bili na njenom koncertu na festivalu u Vrnjačkoj Banji, Samanti to nije smetalo da postane jedan od najvećih seks simbola, bar kada se govori o generacijama koje su rođene sedamdeset i neke.

Uostalom, Foksova je zaista imala čime da se podiči a posteri sa njenim golim grudima su se sa zidova soba skidali tek kada bi se raspali sami od sebe.

Tridesetak godina kasnije, Samanta i dalje izvodi hitove među kojima su i numere "Naughty Girls (Need Love Too)", "I Wanna Have Some Fun" i "Pleasure Zone".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • The Spatula

    26. septembar 2014 | 17:33

    Stara, dobra vremena... Dok smo na radiju 202 jedva cekali da pocne hit dana, hit nedelje, hit meseca, hit godine... Vreme kad se za muziku i ljubav zivelo, vreme kad smo svi ako ne bili isti, bili slicni... Nosili levis 501,starke i uzivali Disko muzici... Eeeeh...

  • Svašta.

    26. septembar 2014 | 15:42

    Detinjstvo mog oca je mogla da promeni samo Silvana.

  • De la Kućiva

    26. septembar 2014 | 17:36

    Eeeh, pre tridesetak godina njeni posteri krasili su naše sobe!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA