FOLK SPEKTAKL: Šou Dragane Mirković u krcatoj "Areni"! (FOTO) (VIDEO)

Ređale su se numere "Spasi me od samoće", "Biću njegova ili ničija", "Vetrovi tuge", "Mili", a publika je bila non-stop u delirijumu. Cela estrada je podržala koleginicu!

  • 7

Pevačica Dragana Mirković ,koja je obeležila 30 godina karijere, održala je spektakluran koncert prepunoj "Areni". 20.000 obolžavatelja su četiri časa, koliko je trajao nastup, uživali  i pevali najveće hitove folk zvezde!

Draganu Mirković podržala je cela estrada - Jelena Karleuša, Lepa Brena, Ana Nikolić, Zorica Brunclik, Haris Džinović, Neda Ukraden, Goga Sekulić, Marko Bulat...

Ispunjena dvorana pozdravila je pevačicu ovacijama...

- Dobro veče .Beograde dragi. Malo je falilo da zaplačem, jer je ovo momenat koji sam toliko dugo čekala. Divni ste - rekla je pevačica i zapevala numeru "Jedini".

Usledio je hit "Milo moje, što te nema", a hala je buknula!

Ređale su se numere "Spasi me od samoće", "Biću njegova ili ničija", "Vetrovi tuge", "Mili", a publika je u delirijumu. Pevačica je ubrzo predstavila goste - legendarnog Hose Felisijana i Radu Manojlović, koji su pokazali svoje pevačko umeće. Rada je na binu izašla u prelepoj haljini do poda, koja je isticala njenu guzu.

Nakon nastupa gostiju, Dragana je nastavila da izvodi svoje najveće hitove, a publika je bila u transu. Nešto kasnije, pevačici su se na sceni pridružili novi gosti, a to su bili momci iz grupe "Plavi orkestar" i Hari Mata Hari, koji su imali svoj muzički performans.

Dragana Mirković nastavila u svom stilu, a publika je u glas pevala sve njene pesme. Koncert za pamćenje završio se u jedan čas posle ponoći, a koliko je pevačica dugo pevala, pokazuje i činjenica da su joj je u jednom trenutku potrošile bateriju u mikrofonu.

Pogledajte foto-galeriju sa koncerta Dragane Mirković:

(V. Đ/ A. Č.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • IvanK

    3. oktobar 2014 | 23:49

    Jednom riječi - SPEKTAKL!

  • Sarajlija

    4. oktobar 2014 | 00:40

    Pa kraljice! VRH!

  • Viki

    5. oktobar 2014 | 12:39

    zloba-kroz ove komentare, ce mnoge sahraniti pre vremena,Dragana je bila i ostala primer dobre devojke,sada zene,karijera ispunjena predivnim pesmama,ne skandalima,,,bila i ostala super dobro bice......

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA