ELENA KITIĆ IMA HITIĆ: Prelepa ćerka Mileta Kitića snimila pesmu na engleskom! (FOTO) (AUDIO)

- Poštujem sve što mama i tata rade, veoma sam im zahvalna što su mi omogućili da pokažem svoj talenat, ali to ne znači da ću krenuti njihovim putem - izjavila je naslednica poznatog pevača

  • 15
Elena Kitić, snimanje spota Foto: Facebook/Elena-Kitic

Elena Kitić (17), ćerka Mileta Kitića i Marte Savić, objavila je svoj prvi singl i to na engleskom jeziku, a numera "Better Days" je snimljena u klasičnom r 'n' b fazonu.

Mlada pevačica kaže da nema estradne ambicije, kao i da je narodna muzika ne zanima mnogo.

- Hoću da budem svoja, bez tereta poznatog prezimena, i da sama izaberem put kojim želim da idem. Ja nemam nikakve estradne ambicije i sasvim sam u drugoj priči. Kao i čitava moja generacija, slušam Rijanu, Bijonse, Krisa Brauna... i pevam za svoju dušu - priča Elena i objašnjava da sluša sasvim drugačiju muziku od one koju izvode njeni roditelji kao i da je narodnjaci ne zanimaju mnogo.

Ovako zvuči numera "Better Days":

- I ovu pesmu sam snimila najviše zahvaljujući angažovanju ljudi iz srednje umetničke škole u koju idem. Ne zanimaju me avioni i kamioni, samo želim da radim ono što volim. Poštujem sve što mama i tata rade, veoma sam im zahvalna što su mi omogućili da pokažem svoj talenat, ali to ne znači da ću krenuti njihovim putem - zaključila je mlada pevačica.

Inače, spot za numeru "Better Days" će, kako se priča, uskoro premijerno biti prikazan na MTV-ju.

(Telegraf.rs/izvor: Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA