Daru Bubamaru Hitna pomoć spasavala na aerodromu

- Ovih dana sam na specijaln0om režimu ishrane, smršala sam šest kilograma, i zbog toga mi je malo pao imunitet. Dobila sam infuziju i sada mi je dobro. Mene ne moe ništa da obori s nogu. Svakog vikenda nastupam i nemam nameru da stanem - rekla je pevačica

  • 12

Pevačici Dari Bubamari ukazana je hitna lekarska pomoć na aerodromu "Nikola Tesla" u Beogradu nakon što je izgubila svest, saznaje "Alo!".  Kako prenosi ovaj dnevni list, folk zvezda se vraćala iz Švajcarske, gde je nastupila u dve diskoteke, i usled iscrpljenosti i dijete, koju već nekoliko nedelja drži, na putu za glavni grad Srbije joj je pozlilo.

- Dara se vraćala iz Ciriha i ceo put se žalila prijatelju da se ne oseća dobro i da joj se vrti u glavi. Stjuardesa joj je ponudila obrok kako bi se oporavila, ali je Dara odbila uz objašnjenje da je na dijeti. Zbog te dijete se to desilo sigurno, jer čim je prošla pasošku kontrolu, srušila se -rekao je izvor sa lica mesta, koji dodao da su stjuardese pritrčale da pomognu Dari dok ne stigne Hitna pomoć.

Polile su je vodom i dali joj malo šećera. Ubrzo je stigla i Hitna pomoć, koja ju je je prevela do Urgentnog centa, gde joj je ukazan pomoć.

- Ovih dana sam na specijaln0om režimu ishrane, smršala sam šest kilograma, i zbog toga mi je malo pao imunitet. Dobila sam infuziju i sada mi je dobro. Mene ne moe ništa da obori s nogu. Svakog vikenda nastupam i nemam nameru da stanem. Uskoro promovišem novu pesmu i spot za pesmu "Karera", koji će pomeriti standarde - rekla je Dara Bubamara.

(Telegraf.rs/"Alo!")

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dzoni

    12. oktobar 2014 | 10:58

    Ma da,kako da ne.Sve je ovo izrezirano,da bi se ona posto je iskompleksirana,jer je mala i debela,pohvalila kako je KAO smrsala!Bolest!

  • Mimi

    12. oktobar 2014 | 11:00

    Нема дана без секирације. :(

  • JB

    12. oktobar 2014 | 14:52

    Tebe ne može ništa da obori s nogu a padas gde stigneš. BRAVO.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA