KAKO DO VRHA? Ovo je sedam zlatnih pravila Viktorije Bekam!

Bez skandala, okrenite se porodičnom životu, budite uporni, uključite se u humanitarne akcije, a ostalo pročitajte u daljem tekstu

  • 10

Modna ikona i supruga bivšeg fudbalera Dejvida Bekama, Viktorija Bekam važi za jednu od najpopularnijih poslovnih dama. Bivša Spajsica je otkrila sedam pravila kojih se najčešće pridržava.

Ne plašite se promena

Viktorija je od onih žena koje slede svoje snove i koje se ne plaše promena. Kada je rešila da stavi tačku na svoju pevačku karijeru i okrene se modi, mnogi su sumnjali u njenu odluku. Međutim, ona je sada veliko i cenjeno ime u svetu mode. Od članice ženskog benda, do dizajnerke - nekada je jednostavno potrebno i poželjno promeniti pravac kretanja!

Porodica je uvek na prvom mestu

U vreme kada brakovi poznatih jedva da opstaju godinu do dve dana, činjenica da su Viktorija i Dejvid Bekam skoro obeležili 15 godina braka, svakako je vredna divljenja. Uz sve to, odgojili su četvoro dece, trudeći se da ih preterano ne izlažu radoznalim očima javnosti i medija, prenosi Cosmopolitan.rs.

Izbegavajte skandale

Uz njeno ime od početka njene popularnosti nije postojao i još uvek ne postoji neki skandal koji bi mogao da joj se pripiše. Ona i Dejvid su posvećeni jedno drugom, usmereni ka porodici i karijeri. Njihova imena se nikada nisu provlačila u medijima u kontekstu pijanstva, prevara ili poroka.

Uvek se besprekorno stilizujte

Ova majka četvoro dece kada je reč o odevanju uvek bira što jednostavnije, i pre svega one komade odeće koji pristaju njenoj građi. Čini se da je njeno zlatno pravilo "manje je više". Oblači se u skladu sa godinama - odiše samopouzdanjem i čvrstim stavom.

Ovladajte poslovnim veštinama koje će vam omogućiti uspeh

Ne samo da je napravila dobar korak razdvojivši se od grupe Spajs Grls, već je zaradila brdo novca zakoračivši u svet mode. Recimo, samo u 2012. godini njena zarada bila je procenjena na neverovatnih 25 miliona dolara, dok su ona i Dejvid zajedno zaradili nekih 200 miliona. Prilično impresivno!

Nemojte lako da odustajete, budite uporni!

Promenivši pravac svoje karijere, ona je sebi postavila cilj i tačno je znala šta želi od svog života. Težila je tome, borila se, ne obazirući se na brojne negativne komentare ljudi koji nisu verovali u njen uspeh, i na kraju uspela - ona je sada priznato i veliko ime u svetu mode.

Uključite se u humanitarne akcije

Viktorija čini dosta toga u dobrotvorne svrhe. Donirala je gomilu garderobe u humanitarne svrhe. Aktivno radi na tome da se podigne svest o tome da treba pomoći drugima, jer je mnogo onih kojima je bilo kakav vid pomoći i te kako dobrodošao.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA