Vujadin prevario Mirku, imao seks na kolima sa drugom devojkom?

- Svako je jedinka za sebe i mora da odgovara za svoje postupke. Znam da je to veče bio u kafani. Kako ću da rešim ovo sa njim je naša stvar, kao i šta i koliko dozvoljavamo jedno drugom. Zovite aktera priče, ne mene - rekla je lepa glumica

  • 29

Sve glasnije su priče da Vujadin Savić vara Mirku Vasiljević, a one su dodatno podgrejane nakon pisanja jednog nedeljnika, koji je objavio fotografije na kojima se nepoznata devojka popela na Vujadina i par se naslonio na kola.

Devojka svakako nije Mirka, a glumica tvrdi da je znala da joj je suprug te večeri bio u kafani.

- I pored skandala koji je zadesio naše porodice, moram da sačuvam duševni mir jer sam u sedmom mesecu trudnoće. Svako je jedinka za sebe i mora da odgovara za svoje postupke. Spornu fotografiju svako može da protumači na svoj nain. Znam da je to veče bio u kafani. Ja nisam mogla, jer sam imala druge obaveze. Kako ću da rešim ovo sa njim je samo naša stvar. Šta i koliko dozvoljavamo jedno drugom je opet naša stvar. Zovite aktera priče, ne mene - kaže glumica za "Inofmer".

- Vujadin je retko u Beogradu i normalno je da poželi da izađe sa svojim društvom. Nemam problm s tim. Ljubomora postoji u granicama normale - dodaje Mirka.

Inače, ovo nije prvi put da se spekuliše o Vujadinovom neverstvu. Par nikada nije priznao da ima bračne probleme, iako su upućeni tvrdili da su sve više prisutni, što se može primetiti i na događajima na koje dolaze ili zajedno pa se ignorišu, ili dođe jedno od njih.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dosije X

    15. oktobar 2014 | 23:22

    Pored ovakve lepotice ti tražiš drugu...

  • Ming

    16. oktobar 2014 | 07:24

    Zasto stalno napadate zenu sto je trudna? Voli decu, voli to blazenstvo. To sto je on tu samo kada moze da je "natakne" je problem te nezasite svinje od muskarca. On bi trebao da bude tu za nju, da je cuva kao malo vode na dlanu, a ne da bude suprotno.

  • Natasa

    15. oktobar 2014 | 23:53

    Lepotica je stalno trudna u krug pa mu kao takva očigledno nije previše interesantna

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA