ZVEZDE GRANDA: Takmičarka se svađala sa Lukasom, Barbike oduševile publiku! (FOTO)

Posle veoma neizvesnog takmičenja, u sledeću rundu se plasiralo šest najboljih takmičarki, a u centru pažnje su bile bliznakinje Suzana i Slađana Vasić

  • 5

Nakon žestoke borbe i mnogo varnica, u petoj emisiji "Zvezda Granda" koja je prikazana na TV "Prva", u naredni krug su se plasirale sestre Suzana i Slađana Vasić, Azra Husarkić, Milijana Šešić, Marina Bogdanović i Jana Čolović. 

Ovoga puta članovi žirija se nisu međusobno prepirali, ali je zato jedna od takmičarki koja je bila ljuta zato što nije prošla dalje, ušla u raspravu sa Acom Lukasom. Kada joj je pevač rekao da mora da odluči da li će igrati, pevati ili će naučiti i jedno i drugo, devojka mu je odgovorila da je ne zanimaju njegove opaske jer ona zna da peva. "Naježio sam se", ironično je raspravu zaključio Lukas.

Inače, posle rođene sestre i brata Ive i Vuka iz Subotice, koji su svojevremeno nastupali kao jedan takmičar, u ovoj sezoni to su bliznakinje Suzana i Slađana Vasić, koje već nose nadimak Barbike i one su pobrale simpatije publike, ali i kompletnog žirija.

A nakon njihovog izvođenja pesme Zorice Brunclik, Bosanac je prokomentarisao da je "ovo bilo bolje od originala".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Black Mamba

    19. oktobar 2014 | 11:14

    Acu Lukasa izbaciti iz zirija ili neka ga neko savetuje da ne ponizava takmicare i daje tako niske komentare na racun njihovog izgleda.Nek pogleda prvo sebe kakav on izgleda Rugoba jedna ...

  • Wolf

    19. oktobar 2014 | 11:00

    Barbike su iskreno razbile!

  • Mostar

    19. oktobar 2014 | 20:32

    Meni je pravo bez veze da dueti mogu učestvovati

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA