HOROSKOP TVRDI: Noletov sin će biti glumac, pisac ili slikar!

Supruga najboljeg tenisera na svetu na svet je donela malog Stefana. Beba je rođena u znaku vage i sudeći po horoskopu, maleni Đoković će biti inteligentan dečak, kod koga će dominirati šarm i harizma

  • 11

Jelena Đoković, supruga najboljeg tenisera na svetu Novaka Đokovića, porodila se sinoć i na svet donela malog Stefana. Beba je rođena u znaku vage i, sudeći po horoskopu, maleni Đoković će biti inteligentan dečak, kod koga će dominirati šarm i harizma.

Osobe rođene u ovom vazdušnom znaku su lepršave, koketne, senzualne, romantične, optimistične i veliku pažnju poklanjaju svom spoljašnjem izgledu i kulturi ponšanja, odnosno one pažljivo brinu o svom kompletanom nastupu, kao i o kvalitetu veze sa bližom okolinom.

Ponekad se stiče utisak da su vage suviše okupirane spoljašnjim izgledom ili svojim unutrašnjim emotivnim ili materijalnim potrebama, tako da "zaboravljaju na ostatak sveta".

Vage su nekad neodlučne, ali se odlično uklapaju u svako društvo. Veoma su inteligentne i kreativne, odlični su pisci, glumci, slikari, a podjednako su fantastični i u drugim kreativnim oblastima. Nisu zlopamtila, ne vole svađe i prepirke.

KAKVA DEVOJKA ĆE OSVOJITI NOLETOVOG SINA?

Prvo pravilo je: morate da imate mnogo stila, jer bez obzira što na prvi pogled sve izgleda lako, budite sigurni da se stvari vrlo brzo komplikuju.

Odnosno, važno je da delujete veoma privlačno, vrlo zabavno, neodoljivo šarmantno, atraktivno i iskreno. Međutim, nikako nemojte zaboratiti: da vaga oko sebe ima veliku broj potencijalnih udavarača i da vam zbog toga njeni početni signali ili zeleno svetlo, ne predstavljaju nikakvu garanciju za neku sledeću fazu.

Vaga nikada ne čini onaj "početni korak", a to znači da na indirektan način i veoma suptilno šalje svoje impulse ili emotivne signale.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ...

    22. oktobar 2014 | 12:51

    Sin mu je presvega milioner, a ostalo nije ni vazno...

  • Mici

    22. oktobar 2014 | 13:18

    Za decu I bebe se ne radi horoskop nikada, to je vracanje.

  • zagondzija

    22. oktobar 2014 | 13:14

    Daj pustite nek poraste pa onda nikad se ne zna i ja sam mislio biti doktor pa sad fizikalac

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA