EKSKLUZIVNO: Poslušajte novu pesmu "Riblje čorbe"! (VIDEO)

Slavni bend će na akustičnim koncertima 31. oktobra i 1. novembra u Sava centru izvesti premijerno dve potpuno nove pesme a mi vam predstavljamo numeru "Voleo sam te"

  • 5

"Riblja čorba" je u dobroj meri osvežila set listu pred nastupajuće unplugged koncerte u Sava centru (31. oktobar i 1. novembar), zatim i u Pančevu, Valjevu, Čačku i Nišu, a Telegraf vam predstavlja jednu od dve potpuno nove pesme koje će biti na repertoaru, "Voleo sam te".

Zarazna, "catchy" melodija i tipičan Borin ljubavni tekst - čini se da je toliko puta oprobana formula i sada upalila.

Imate dovoljno vremena da naučite pesmu i u njoj uživate kao i u brojnim poznatim hitovima, na prvim akustičnim koncertima u 36 godina dugoj karijeri čuvene grupe.

(Milan Ćunković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vikica

    23. oktobar 2014 | 15:14

    Eh, zar treba komentarisati?! Jedan je Bora.

  • UK

    22. oktobar 2014 | 18:28

    Secam se 80'tih kao tinejdzer pored Cacka koji je obozavao Boru. Na zalost kada sam poceo da putujem svetom i slusam muziku na Engleskoj ukapiram da je Bora samo lose prepevao.Tuzno od tada mi je nezanimljiv sa svojim glupostima.

  • Zoran Bradilkovic

    1. novembar 2014 | 17:57

    Gospodin koji se potpisao kao "UK" spada u grupu ljudi koji vole da istaknu sta su ONI uradili (putovanja po svetu i slusanje strane muzike) a ne temu na koju se clanak odnosi - novu Borinu pesmu. Na svakom albumu Corbe od 1987 do danas postojala je po jedna obrada stranih stvari koja je uredno potpisana pravim autorima. Sve ostale numere Riblje corbe su autorska dela. Ni ja ne podrzavam neke van-muzicke Borine aktivnosti ali cinjenice su cinjenice.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA