ONA TO VOLI JAVNO: Američka glumica uhapšena zbog seksa u kolima!

Danijela Vats, zvezda filma "Đangova osveta", lišena je slobode zajedno sa svojim dečkom, zbog seksualnog odnosa koji su imali u automobilu i to mesec dana posle sličnog "prekršaja"

  • 1

Glumica Danijela Vats, zvezda serije "Đangova osveta", koja je u septembru tvrdila da je žrtva rasizma kad ju je priveo jedan policajac zbog seksa sa dečkom na javnom mestu, sada je lišena slobode jer je "ponovila prekršaj", to jest, osumnjičena je za vođenje ljubavi u kolima!

Portal TMZ objavio je slike na kojima se vidi kako Danijela sedi u krilu svog dečka u automobilu. Glumica se brani rečima da nije bilo intimnog odnosa, već je reč samo o malo strasnijim poljupcima. Paru preti šestomesečna zatvorska kazna, plus pride i novčana - 1.000 dolara.

Par egzibicionista po prvi put se našao u fokusu 11. septembra, kada su svedoci, zbog seksa u javnosti, pozvali policiju u Los Anđelesu. Glumica je tada odbila da pokaže ličnu kartu i nakratko je privedena. Kasnije je tvrdila da se sve to dešavalo jer su policajci mislili, zbog boje njene kože, da je prostitutka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Osamnaest plus

    23. oktobar 2014 | 06:42

    Bozeeee, pa pusti te je nek se sexa kad hoce i voli,...voli ga mala

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA