NIJE CECA, NIJE ČOLA: Iznenadićete se koje muzičare Srbi najviše cene! (VIDEO)

Istraživanje u Srbiji pokazalo je da se najviše ocene za kvalitet daju grupama "Riblja čorba" i "Rolling Stones", kao i Željku Joksimoviću i Rijani

  • 15

Grupe "Riblja čorba" i "Rolling Stones", kao i Željko Joksimović i Rijana, muzičari su čiji kvalitet najviše cene u Srbiji, po "Quidal" istraživanju koje je sprovela švajcarska agencija "Icertias".

Istraživanje je obuhvatilo četiri kategorije - strana i srpska grupa, strani i srpski pevač. U veb anketi na teritoriji cele zemlje učestvovalo je 1.200 ispitanika starijih od 15 godina.

Kako vam se čine ovi rezultati? Iznenađuje li vas, recimo, pobeda Rijane? Nigde Cece, nigde Čole... Sa druge strane, rokerska publika je, kada su bendovi u pitanju, donela možda i očekivan epilog.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • :)

    28. oktobar 2014 | 15:23

    Riblja corba !!! :)

  • Struja

    28. oktobar 2014 | 13:04

    Sada treba ispitati mlade od 15 god..Tu je Ceca..I danasnji novopeceni "umjetnici"..

  • Nikola998

    28. oktobar 2014 | 15:08

    Mislim da bi se ovde svakako trebala i ceniti Lady Gaga kad je vec i Rihanna, jer Gaga pise sebi pjesme komponuje ih,svira odlicno klavir ima odlican glas, rezira spotove, i jos za svaki nastup ima koreografije uz koje pjeva, mislim da bi takve osobe vise trebalo cijeniti nego one koje samo imaju zadatak da udju u studio i otpjevaju pjesmu koju im drugi napisu, jer velika je razlika izmedju pjevaca i umjetnika

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA