POTVRĐENO: Knez na Evrosongu predstavlja Crnu Goru!

Crnogorski pevač je rekao da nije iznenađen, jer se nadao da će poziv Javnog servisa stići kad tad

  • 5

Nenad Knežević Knez biće predstavnik Crne Gore na predstojećem Eurosongu, saopšteno je danas na konferenciji za medije održanoj u Radio-Televiziji Crne Gore.

- U Javnom servisu znaju da sam pasionirani ljubitelj Evrovizije, a pre nekoliko godina sam i učestvovao u jednom izboru za predstavnika Crne Gore. Veliko je uzbuđenje i odgovornost, ali i podstrek. Nikad nisam imao ni teži zadatak ni motiv da odradim nešto kako treba, kako se od mene i očekuje na kraju krajeva. Daću sve od sebe - rekao je Knez za "Blic".

Pevač je dodao i da je još pre nekoliko godina zamislio kako njegov nastup na Evroviziji treba da izgleda i zvuči, i istako da nije isključeno da sam bude autor pesme za takmičenje.

- Možda ću sarađivati i sa nekim ljudima iz inostranstva. U zemljama kao što su Francuska i Engleska ima ljudi koji nikad nisu bili deo Evrovizije, ali su pokazali veliku želju da sarađuju sa umetnicima sa ovih prostora - otkrio je pevač.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA