JK: Novi spot Dare Bubamare je kao Karleuša za siromašne (VIDEO)

- Jednostavno, ona stalno pokušava da pokaže da ima, i da sve to na njoj vrišti kao da ona ima. To je upravo manir skorojevića, malograđana, i nekoga ko nema uopšte ukusa - rekla je Karleuša o novosadskoj pevačici

  • 67

Pevačica Jelena Karleuša ponovo je kritikovala Daru Bubamaru. Ovog puta, na udaru se našao stajling ove Novosađanke, a JK je za emisiju "Eksluziv" po tom pitanju rekla sledeće:

- Ljude volim da zovem njihovim imenom, ona ( Dara Bubamara, prim.aut) izgleda kako se i zove. Kod Radojke nikad nije uklopljena kosa, frizura, šnimka, taj autfit iz devedesetih... Jednostavno, ona stalno pokušava da pokaže da ima, i da sve to na njoj vrišti kao da ona ima. To je upravo manir skorojevića, malograđana, i nekoga ko nema uopšte ukusa - rekla je Karleuša, kojoj je  je posebno zasmetao Darin stajling u spotu za pesmu "Porše Karera":

- Čitav ovaj spot deluje kao Jelena Karleuša za siromašne. Tako bih ja to nazvala. Kao neka "wannabe" tranformacija koja njoj nikako ne stoji, nikako sa ovom visinom i dužinom. U krajnjem slučaju mislim da je vreme, s obzirom da ima oko 40 godina, da pronađe neki svoj stil - naglasila je pevačica.

Šta je sve Jelena Karleuša rekla za stajling Nikolije Jovanović, Vesne Zmijanac, Slađane Milošević i ostalih estradnih ličnosti, pogledajte OVDE.

Ovako izgleda paparaco snimak Dare Bubamare bez gaćica.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • pupulina

    5. novembar 2014 | 20:51

    Obe su dno dna...kako neko uopšte može da ih sluša??? To niti je muzika,niti text...umetnička vrednost čista nula

  • Sandra

    5. novembar 2014 | 21:45

    Neka si ti nama ziva i zdrava sa tvojim Versace tanjirima i objavljenom fotografijom istih. To je verovatno zato sto "imas". Kada neko drugi ima, onda je on malogradjanin i skorojevic i seljak. A ti si "dama" kada pokazes tanjire. Ma vazi!

  • Kaja

    6. novembar 2014 | 08:26

    Jednostavno, ona stalno pokušava da pokaže da ima, i da sve to na njoj vrišti kao da ona ima. To je upravo manir skorojevića, malograđana, i nekoga ko nema uopšte ukusa - rekla je Karleuša o novosadskoj pevačici- JELENA, JEL TI O SEBI OVDE GOVORIS? :)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA