NOVA VEZZAH: Zorannah smuvala Marka Jarića? (FOTO)

- Nemam veze sa njegovim razvodom od Adrijane, nisam rasturačica brakova - izjavila je modna blogerka

  • 12

Nakon što je potvrdio da se razvodi od Adrijane Lime, nekadašnji košarkaš Marko Jarić je letos, kako se priča, otpočeo vezu sa modnom blogerkom Zoranom Jovanović, poznatijom pod umetničkim imenom Zorannah!

- Počeli su da se viđaju u junu, samo mesec dana posle njegovog razvoda od Lime. Često je bio u društvu sestre Tamare i njene koleginice Zorane koja je od početka pokazivala simpatije prema njemu. Počeli su sve češće da izlaze zajedno, a pokušali su i od najbližih prijatelja da sakriju da su prešli granicu prijateljstvakaže izvor "Informera".

Sa druge strane, Zorannah je potvrdila da je izlazila sa Jarićem, ali i da nije kriva za njegov razvod od brazilske manekenke.

- Sa njim me je upoznala njegova sestra posle jedne revije. Tačno je da smo nekoliko puta izašli zajedno. Nemam veze sa njegovim razvodom od Adrijane, nisam rasturačica brakova. Sa Markom više nisam u kontaktu - zaključila je Jovanovićeva.

(Telegraf.rs/izvor: Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA