"Metalika" tražila sedam odvojenih prostorija i dosta sokova!

U slučaju lošeg vremena, bina će biti pokrivena, biće postavljena i cirada da se ne bi stvaralo blato, a pumpe će istiskivati vodu

  • 0

Tur menadžer benda Metalika posetio je Beograd i sa organizatorima proverio teren i dogovorio precizne detalje kako bi na dan koncerta sve funkcionisalo bez greške. Koncert je planiran za 8. maj na beogradskom Ušću.

Prema listi zahteva, "Metalika" će iza scene imati sedam prostorija za svoje potrebe - garderoba, soba za hranu, soba za štimovanje, soba za presvlačenje, soba za masažu, soba za osoblje i još jedna, dodatna prostorija. Pored ovih prostorija, planirane su i prostorije za predgrupe, produkciju i tehničko osoblje.

Iako spadaju u jedne od najvećih svetskih zvezda, članovi benda nemaju specijalne zahteve u pogledu izgleda prostorija. Dovoljno je da imaju najneophodniji nameštaj, kao što su stolovi i stolice. Pored ovoga, članovi benda, Džejms, Robert, Kirk i Lars su zamolili da na bini, svakome na odgovarajućoj strani, bude ostavljeno osvežavajuće piće u vidu vode, sokova i energetskih napitaka. 

Organizatori će se pobrinuti da i u slučaju lošeg vremena i kiše, koncert prođe u najboljem redu. Bina će biti pokrivena, specijalna cirada biće postavljena oko bine kako se ne bi stvaralo blato, a biće nabavljene i pumpe koje će istiskivati vodu i kabanice za tehničko osoblje.

Kao što je već ranije pisano, u izgradnji privremenog "naselja" i kompletnoj organizaciji koncerta biće angažovano 1000 ljudi. U prodaji su ulaznice za koncert benda "Metalika" po sledećim cenama: parter 3300 dinara i tribine sedenje 5500 dinara.

(N. I.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA