CELA ESTRADA NA PALMINOM NOVOGODIŠNJEM VESELJU: Ceca i Haris Džinović glavne zvezde (FOTO)

Na ovom događaju, koji je organizovao lider "Jedinstvene Srbije" Dragan Marković Palma, prisustvovale su brojne poznate ličnosti, poput Katarine Živković, Darka Lazića, Topalka, ministra energetike Aleksandra Antića

  • 6

U Jagodini snimljen je novogodišnji program, koji će se u" najluđoj noći" biti emitovan na televiziji "Palma Plus". Na veselju, koji je organizovao političar Dragan Marković Palma, okupila se maltene cela estrada.

Među zvanicama su bili: Ceca Ražnatović, Haris Džinović (koji je otpevao tri pesme), Marko Bulat, Goca Božinovska, Katarina Živković, Darko Lazić, Đani, Bora Drljača, Era Ojdanić, Topalko, ministar energetike u Vladi Srbije Aleksandar Antić i mnogi drugi.

Atmosfera je bila više nego vesela. Pevalo se, igralo, a svi uživali u fantastičnom ambijentu.

(A.Č./V.Đ.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • NORTH...

    13. novembar 2014 | 09:00

    Bože...molim te učini nešto...

  • каргу

    13. novembar 2014 | 05:35

    Јел и Бетовен;)))?

  • -M-

    13. novembar 2014 | 10:25

    Ne znam cemu ovakvi komentari..kakv god da je bori se za svoj grad..krade kao i svaki politicar,ali za razliku od mnogih on daje svojim gradjanima..i Novogodisnji program snimaju svake godine,i uvek su gostovali mnogi sa estrade..pustite vise coveka..pocela sam da mislim da ste ljubomorni sto vi nemate nekog takvog u svom gradu..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA