KARLEUŠA: Dobila sam 711 pretnji smrću zbog Šešelja!

- U slučaju mog ubistva sve što imam zaveštavam Atini i Niki. Zeca Zokiju, ribice Mariji frizerki - napisala je pevačica na svom Tviter profilu

Nakon što je Jelena Karleuša izazvala pravi haos kada je na svom Tviter profilu napisla da je "dobro što Šešelj umire od raka", pevačica je u dramatičnom tvitu navela da je dobila 711 pretnji smrću, kao i da u slučaju da je neko ubije, sve što ima ostavlja svojim ćerkama.

Desetak minuta kasnije usledila je nova poruka, sa još većim brojem pretnji.

Sve to je Jelena ovako prokomentarisala:

A pre svega toga, pevačica je napisala:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • hahhaha

    14. novembar 2014 | 19:54

    Omg kakvu li zurku ti imas u glavi svaki dan kad ne mozes a da se ne iske*as bar nesto na dnevnom nivou...kao da je nekoga briga sta TI mislis o drzavi,politici,tudjoj vazi skupljoj od tvoje i sl.Nagurala si u svoju silikonsku guzi*etinu 36 godina a i dalje se ponasas kao da imas 16.Za svaku temu imas komentar i kad te niko ne pita,za svaki dan imas novu sliku kako si mnogo dobra nafrakana riba,za svako pucanje na tebe imas komentar da si mnogo pametna i porodican covek...a ustvari si jada jedna povrsna koja da nema paznje,ne bi disala.Zelim ti svu srecu u tom takvom zivotu koliko god ti zelela drugima da umiru u mukama od raka,ko god bili.

  • Milos

    14. novembar 2014 | 17:19

    Kakva si ti nula devojko.

  • Boki

    14. novembar 2014 | 16:47

    Prvi put u zivotu imas moju podrsku. Ono sto si rekla je za respekt.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA