FOTO KONKURS: Uradite nešto što niko do sada nije, napravite selfi sa svojim šefom!

U srpske bioskope stiže nastavak komedije "Kako se rešiti šefa", pa vas tim povodom Telegraf i "Blitz Film" pozivaju da pošaljete selfi fotografiju sa vašim pretpostavljenim u nekoj neobičnoj situaciji, a najbolji će dobiti vredne nagrade

  • 2

Nastavak urnebesne komedije "Kako se rešiti šefa" stiže u domaće bioskope 27. novembra. Tim povodom Telegraf i distributerska kuća "Blitz Film" organizuju foto konkurs.

Tema konkursa - slike koje će prikazati vaš lični odnos sa šefom u nekoj neobičnoj situaciji, a rok je 26. novembar.

Fotografiju treba da pošaljete na selfisasefom@telegraf.rs. Prve tri slike koje budu imale najviše lajkova i šerova osvajaju specijalne nagrade.

Pored fotografije je važno da navedete svoje podatke: ime i prezime, broj telefona, mejl adresu i kratak naziv fotografije.

Uslov da učestvujete na konkursu je da je fotografija vaše autorsko delo, odnosno da preuzimate svu odgovornost za njeno objavljivanje. Slanjem fotografija autori automatski prihvataju uslove ovog konkursa, kao i njihovo korišćenje u nekomercijalne svrhe.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA