TUŽNA VEST: Lepoj Breni umrla majka na dan krsne slave

Ifeta Jahić preminula je 81-voj godini života u Beogradu. Brenina majka operisana je u martu ove godine u Tuzli, posle čega ju je pevačica prebacila u Beograd, gde je i preminula.

  • 15

Ifeta Jahić, majka pevačice Lepe Brene, preminula je jutros u 81. godini života. Kako prenosi beogradska štampa, folk zvezda i njen suprug Boba Živojinović otkazali su večerašnje slavlje povodom njihove slave Aranđelovdan koje su danima pripremali u svojoj porodičnoj kući na Bežanijskoj kosi.

- Tačno je da je majka Lepe Brene, Ifeta Jahić preminula jutros. Molim vas za razumevanje kada je u pitanju privatnost porodica Živojinović i Jahić, budući da je ovo nemerljiv gubitak za sve - rekla nam je PR Lepe Brene Ivana Đorđević.

Svojoj majci Ifeti Jahić, Lepa Brena posvetila je svoj poslednji album sa izvornim i narodnim novokomponovanim pesmama i u više navrata isticala kako je upravo zahvaljujući majci zavolela i naučila da peva narodnu muziku.

Da podsetimo, Ifeta Jahić godinama je bila teško bolesna. Ona je perisana je u martu ove godine u Tuzli, posle čega ju je pevačica prebacila u Beograd, gde je i preminula.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Neza

    21. novembar 2014 | 16:12

    Hocemo li ikad biti ljudi????Pa cemu minusi na ovakve komentare??????

  • Dag

    21. novembar 2014 | 13:56

    Da li postoji nesto, sto je ipak - intimno?... (Da me neko, ne bi, pogresno shvatio - saucesce.)...

  • Neza

    21. novembar 2014 | 13:25

    Tuzno.....saucesce.....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA