Ovako je Šabanova Cuca pevala u "Pinkovim zvezdama" (VIDEO)

Iako je imala saobraćajnu nesreću pre snimanja, u kojoj je slupala auto koji joj je Šaban poklonio, uopšte se nije primetilo

  • 32

Ivona Negovanović, poznatija kao ljubavnica Šabana Šaulića Cuca otpevala je u "Pinkovim zvezdama" dve numere - "Zagrli me ti" i "So u moru" i za to dobila tri glasa.

- Konačno takmičarka da se voditelj razvedri. Osmeh od uveta do uveta - kaže Bora. Iako je imala saobraćajnu nesreću pre snimanja, u kojoj je slupala auto koji joj je Šaban poklonio, uopšte se nije primetilo.

Otkivamo zašto je Cuca zaista izbačena iz "Zvezda Granda" ( VIDEO)

- Nemam neki komentar, izuzev baraža. Dosta je ravno. Otpevano prosečno. Dobro je to otpevano, ali između dobrih biramo još bolje ili najbolje. A niko od nas nije oduševljen ovim, mislim da je to sasvim nešto prosečno - rekao je Haris.

Poslušajte Cucu:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sandra

    23. novembar 2014 | 00:40

    Devojka zna da peva, ima talenat i treba da ide dalje bez obzira na semu sa Sabanom. Ne znam kako moze da bude s njim ( btw njegov sam fan) ali ne podrzavam toliku razliku u godinama. Mislim da joj je kosa neukusno duga a i taj tatto Saban na prstu desne ruke takodje suvisan. Intimne stvari treba da ostanu intimne na mestima koja nisu vidljiva svima.

  • Dzipsi

    23. novembar 2014 | 01:32

    Ne daj se Cuco!Za tebe radi biologija!Lepa si,fino pevas,promeni tu izbeglicku frizuru i furaj napred!Ako mozes,usreci coveka,koji je citavog zivota svojoj zeni sluzio iskljucivo kao masina za pravljenje novca!A bio je i ostao legenda.Uci od najboljeg,kad ti je Bog dao!Srecno

  • Su

    23. novembar 2014 | 00:12

    A tetovaza na prstu? Sta pise? Da li me oci varaju?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA